analisten zien deze koers verdubbelen

Louise de Graaf


Immutable X (IMX), een toonaangevend platform voor NFT’s en gaming op Ethereum, wordt vandaag uitgelicht.

De medeoprichter van Immutable X heeft aangegeven dat het bedrijf in de eerste vijf maanden van 2024 meer samenwerkingen heeft gesloten dan in het geheel 2023, dat al een recordjaar was.

Het gaat in totaal om 147 games, wat neerkomt op bijna één game per dag. Bovendien werd ongeveer drie maanden geleden de Immutable zkEVM in bèta gelanceerd. Met de geplande lancering van meer dan 60 games in de komende vijf maanden, kan deze groei de koers van IMX positief beïnvloeden.

In onze Discord-omgeving delen onze analisten dagelijks hun inzichten over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends. Dit stelt onze community van meer dan 10.000 leden in staat om hun handelsstrategieën te optimaliseren en weloverwogen beslissingen te nemen.

Technische analyse immutable X (IMX) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs IMX op hun watchlist gezet. Zij deelde hier onlangs ook een eerste update voor. Zo zeiden zij hier volgende over de coin:

“IMX lijkt op een cruciaal punt te staan. Na een flinke daling heeft de koers nu de blauwe steunzone bereikt, die samenvalt met de 61,8% en 76,8% Fibonacci retracement niveaus tussen de $1,18 en $1,73. Deze zone kan mogelijk dienen als een belangrijk steungebied.

 

Op dit moment willen we zien hoe de koers in deze zone reageert. Als de ondersteuning hier standhoudt, verwachten we een potentiële ommekeer naar boven. Het eerste weerstandsniveau dat we dan in de gaten houden, ligt rond de $2,12, wat samenvalt met de 50% Fibonacci retracement.

 

Blijft de koers boven deze ondersteuningszone, dan zien we op de langere termijn mogelijkheden voor een verdere stijging richting de hogere Fibonacci niveaus, zoals $2,98 en mogelijk zelfs $3,76. We blijven bullish ten opzichte van IMX zolang de koers boven deze kritieke ondersteuningszone blijft.”

Datum analyse: 21 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/xdSWys74/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment