800ste MAN-truck voor Nabuurs ook inzetbaar als LZV • TTM.nl

Louise de GraafNabuurs Supply Chain Solutions heeft onlangs zijn 800ste MAN-truck afgenomen. De nieuwe MAN TGX 26.480 6×2 trekker met voorloopas wordt ingezet in combinatie met een nieuwe Heiwo oplegger-aanhangwagen LZV met doorlaadsysteem. Reparatie en onderhoud heeft het bedrijf ondergebracht bij MAN-dealer Den Engelsen Bedrijfswagens.

De nieuwe MAN maakt deel uit van een eerder geplaatste order voor dertig trucks, zowel trekkers als bakwagens. Doordat de trekker ook kan worden ingezet als LZV, verlaagt het bedrijf de CO2-uitstoot met maar liefst vijftien procent. De nieuwe MAN is voorzien van alle veiligheidssystemen, een hoogwaardig audiosysteem met subwoofer en het MAN Efficiëntie-pakket. De combinatie wordt ingezet voor de FMCG-industrie, wat staat voor ‘Fast Moving Consumer Goods’. Dit betekent dat de complete regie van de aanvoer van grondstoffen tot de afvoer en distributie van gereedproducten bij Nabuurs ligt.

Tachtig procent MAN

Nabuurs werkt al sinds zijn oprichting, ruim zestig jaar geleden, met MAN. Op dit moment heeft zo’n tachtig procent van de vloot MAN op de grille staan. “De andere merken in onze vloot zijn onder andere via overnames binnengekomen, maar ons hart ligt duidelijk bij MAN”, zegt fleetmanager Dolf Hubertus. “Dat is ook de reden dat we alle reparatie en onderhoud bij één partij hebben ondergebracht. Niet alleen voor de trucks, maar ook voor de carrosserie en de trailers.”

Nieuwe order

Nabuurs nam de 800ste MAN-truck enige tijd geleden feestelijk in ontvangst bij de importeur in Leusden. De leverancier en zijn oudste klant bezegelden hun samenwerking op dat moment met een nieuwe order voor nog eens 25 nieuwe MAN-trucks later dit jaar.

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment