200 Schmitz koeltrailers • TTM.nl

Louise de Graaf


Het Spaanse transportbedrijf Primafrio heeft een groot wagenpark en plaatst dan ook regelmatig mega-orders. Dit keer is Schmitz Cargobull de gelukkige. Primafrio heeft 200 Schmitz Cargobull S.KO Cool koeltrailers in ontvangst genomen. Primafrio’s vloot bestaat nu uit 2800 voertuigen.

De S.KO Cool opleggers zijn uitgerust met de S.CU d80 transportkoeling en het TrailerConnect telematicasysteem van Schmitz Cargobull.

De 200 S.KO Cool koelopleggers hebben een gegalvaniseerd chassis waarvoor Schmitz Cargobull 10 jaar anti-corrosiegarantie biedt. Voor de koelprestaties zijn de opleggers uitgerust met de krachtige S.CU d80 transportunit. Deze wordt gekenmerkt door een laag geluidsniveau en een voor emissie geoptimaliseerde motor. Een zonnepaneel op het dak van de transportkoeling beschermt de accu tegen diepe ontlading en zorgt voor een constante energievoorziening.

De trailers zijn uitgerust met extra functies zoals de digitale temperatuurrecorder, het nieuwe luchtverdelingssysteem en een fullservicepakket dat onderhoud, slijtagereparaties en pechhulp omvat.

Primafrio vertrouwt op TrailerConnect telematica voor een efficiënt en duurzaam beheer van het wagenpark en de temperatuur. Hiermee kunnen belangrijke parameters zoals temperatuur, bandenspanning, trailerlocatie enz. in realtime worden bewaakt. Het geeft de bestuurder ook een beter overzicht en verbeterde controle over zijn trailers en lading. Voor de financiering van de nieuwe S.KO Cool koelopleggers heeft Primafrio gekozen voor een leasemodel van Cargobull Finance, dat meer financiële flexibiliteit biedt.

“Deze toevoeging aan onze vloot is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf, omdat we nu voor het eerst gebruik maken van voertuigen van Schmitz Cargobull. Dit versterkt ons streven naar uitstekende logistiek en een onberispelijke service voor onze klanten. De reputatie van Schmitz Cargobull geeft ons een rotsvast vertrouwen in de kwaliteit en efficiëntie van haar opleggers”, aldus José Esteban Conesa, President van Primafrio.

Andreas Schmitz, CEO van Schmitz Cargobull, uitte zijn tevredenheid over de samenwerking tijdens zijn bezoek aan het hoofdkantoor van de Primafrio Group: “We zijn verheugd om samen te werken met een toonaangevend bedrijf als Primafrio. Deze samenwerking weerspiegelt ons gezamenlijke streven naar uitmuntendheid en innovatie in koeltransport. We zijn enthousiast over de reis die we samen zijn begonnen en zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking voor beide partijen voordelig zal zijn.”

De Primafrio Groep werkt al jaren aan het verminderen van de impact van haar activiteiten op het milieu door middel van een actieprogramma dat is afgestemd op de Sustainable Development Goals (SDG’s). Een van de belangrijkste verplichtingen van het bedrijf is om duurzaam te zijn en de hoogste normen te handhaven voor de zorg en bescherming van het milieu waarin het actief is. Het bedrijf is toonaangevend en normbepalend in de branche door duidelijke plannen op te stellen voor de huidige en toekomstige uitdagingen. Daarom zijn er verschillende actielijnen geïmplementeerd met als doel diensten aan te bieden die de ontwikkeling van een circulaire economie bevorderen, het gebruik van efficiëntere energiebronnen, het koolstofvrij maken van de logistieke en transportsector en het neutraliseren van emissies.

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment